Nuntile sunt momente deosebite a caror pregatire necesita timp si rabdare, tinutele fiind unul dintre obiectivele cele mai greu de indeplinit de catre mireasa si domnisoarele de onoare.

Daca esti domnisoara de onoare in cadrul nuntii unei prietene, probabil te intrebi ce e de facut astfel incat sa nu dai gres. Responsabilitatile si sarcinile multiple ale acestui rol te pot pune in dificultate, mai ales daca nu cunosti foarte bine procesul in astfel de situatii. Pe langa aspectele de ordin administrativ, tinuta pe care o adopti si accesoriile reprezinta partea cea mai sofisticata si mai “evidenta” din rolul de domnisoara de onoare.

E bine sa tii cont de mai multe aspecte atunci cand alegi o rochie de domnisoara de onoare, de la sezonul si tematica sau stilul nuntii si pana la preferintele tale personale, dar si ale miresei. Totodata, in alegerea rochiei, e bine sa iei in calcul si alte parti ale rolului tau, si anume, acela de a o sustine pe mireasa si de a putea rezolva orice situatie neprevazuta pentru a asigura desfasurarea evenimentului in conditii ideale. Este bine sa ai in vedere si faptul ca pretul rochiei tale nu trebuie sa depaseasca pretul rochiei de mireasa pentru a nu o eclipsa.

In plus, rochia domnisoarei de onoare nu trebuie sa depaseasca lungimea rochiei de mireasa, iar daca nunta are loc in sezonul cald, este recomandabil ca rochia sa ajunga la genunchi sau pana la jumatatea gambei. In cazul in care nunta este realizata in stil clasic, se recomanda o rochie de seara lunga. Asadar, poti alege intre rochii scurte, lungi sau midi, din voal, tull sau dantela, in nuante calde, sofisticate si placute sau in nuante indraznete si vibrante, astfel incat sa ai o aparitie perfecta. Ai grija sa alegi cu atentie accesoriile astfel incat sa pastreze o nota rafinata, sa se potriveasca perfect rochiei alese si sa tina cont si de preferintele miresei.

Rochiile scurte sunt ideale daca nunta are loc primavara sau vara si daca ai o silueta subtire si armonioasa, dar si picioare frumoase si tonifiate. Rochiile scurte din materiale rafinate, precum dantela, voal sau tull, cu o croiala moderna pot crea un impact vizual mai mare decat cele lungi. Materialele vaporoase creeaza senzatia de lejeritate, iar pentru a aduce un plus de feminitate si stil, poti opta pentru modele cu decupaje sau decolteuri care sa evidentieze spatele sau bustul, in functie de preferinte. Accesorizate corect cu sandale sau pantofi cu toc inalt, pot avea efecte spectaculoase.

Rochiile midi pot reprezenta tinuta ideala pentru o nunta fiindca vor conferi o senzatie de lejeritate, permitand sa te deplasezi usor, fara a avea grija la fiecare pas ca in cazul unei tinute care te incorseteaza. In plus, in functie de croiala, iti poate evidentia silueta sau anumite parti ale acesteia.

Rochiile lungi sunt cele mai cautate pentru nunti, datorita statutului deosebit pe care il confera. O rochie lunga deosebita iti va conferi un aer elegant, rafinat si usor misterios. In plus, ascunde micile defecte si scoate in evidenta atuurile oricarui tip de silueta, accentuand lungimea picioarelor si subtiind talia.

Daca nu ai o inaltime generoasa, poti combina o rochie lunga cu pantofi sau sandale cu toc inalt, iar daca ai o inaltime mare sau medie, poti opta pentru un model de rochie care iti lasa la vedere spatele.

Indiferent de modelul ales, combina rochia cu sandale sau pantofi cu toc si accesorizeaz-o cu bijuterii fine pentru a completa alura eleganta.

Hainedelight.ro iti pune la dispozitie o gama larga de rochii elegante in culori, modele si texturi variate, care sa se potriveasca personalitatii tale si tematicii de nunta alese pentru a te bucura de momente de neuitat.