Informatii de RETUR:

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris (formular de retur) pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, conform art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Solicitati telefonic returul printr-un apel la numarul +40720.405.305 in urma caruia veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.

Returnare efectiva a produsului se poate face prin Curierat Rapid sau Posta Romana.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt in responsabilitatea S.C.DELIGHT BUSINESS S.R.L-D.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 30 de zile, prin virament bancar.

In cazul in care marimea nu a fost buna si doriti o alta, in acest caz costurile vor fi suportate de catre noi, astfel venind in ajutorul vostru cu acest serviciu, poti sa comanzi FARA GRIJA.

Societatea noastra detine o echipa intreaga care se ocupa exclusiv de calitatea articolelor, astfel aveti garantia ca articolele comandate de pe www.hainedelight.ro sunt in stare impecabila. In cazul in care exista o exceptie, ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), suportand cheltuiala de Transport (tur, retur). Daca veti solicita in schimb restituirea contravalorii atunci dumneavoastra va trebui sa suportati taxa de Transport spre adresa noastra de Returnare, iar pentru articolul ales in schimb compania noastra va suporta cheltuielile de transport catre destinatia dumneavoastra.