Luna Octombrie este luna HaineDelight!


Sarbatorim un an in care am creat o comunitate pe Facebook de peste 60 000 de persoane, un an in care am avut peste 1000 de clienti multumiti, un an in care HaineDelight a ajuns in toata Romania, ba chiar si peste granitele ei. 
 
Daca ai fost clientul nostru (fie pe facebook, fie pe site) la urmatoarea comanda plasata iti oferim transportul* gratuit.
Pentru a beneficia de promotie trebuie sa introduci un cod (solicita codul aici - specifica Numele si numarul de contact pe care a fost facuta comanda)  si vei beneficia de livrarea gratuita.
* Transportul coletului se realizeaza prin Posta Romana (colet postal neprioritar) termenul de livrare fiind intre 3-5 zile, ridicarea se va face de dvs de la oficiul postal de care apartineti in urma primirii unui aviz de la Posta Romana. In cazul neprimirii acestui aviz in cel mult 3 zile de la data confirmarii comenzii de catre noi, avem rugamintea sa va prezentati la oficiul postal si sa solicitati ridicarea coletului.

** Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla in stoc veti fi instiintat in acest sens.